CSAK SZÜLŐKNEK

Perspektíva a Jövőért Közhasznú Alapítvány 2019-es könyvpályázata

A Perspektíva a Jövőért Alapítvány – a csakszuloknek.hu üzemeltetője és szerkesztője – egyik kiemelt célja a családok segítése. A tematikus oldalak (általánossuli.hu, csakszuloknek.hu, pedagogusok-magazinja.hu) folyamatos szerkesztése mellett különböző pályázatok hirdetésével is hozzá kívánunk ehhez járulni.

Aktuális pályázatunkkal fel kívánjuk hívni a figyelmet arra, hogy az elmúlt generációk alatt az apa szerepe háttérbe szorult, és szinte csak pénzkereső funkciót lát el a családban.

Az alapítványunk eddig is egyik úttörője volt az apaforradalomnak, hiszem több pályázatot is hirdetett ebben a témában: Példaképem pályázat 2011, Az én apukám (nagypapám) pályázat 2012, Apák napja pályázat 2017.

2019-es pályázatunkkal az idén megjelent Csendes apaforradalom című könyvre szeretnénk felhívni a figyelmet. A könyv írója Léder László, az Apa Akadémia alapítója, aki azt mondja, hogy az apákat vissza kell csempészni a családokba, amely mind a gyermekek, mind az anyák és apák számára kívánatos és pozitív hatású lenne.

A pályázók között 15 db Csendes apaforradalom című könyvet sorsolunk ki és juttatunk el postai úton.

A pályázat időtartama: 2019. november 27-től 2019. december 16. 12:00-ig.

A pályázók köre: magyarországi lakhellyel rendelkező, 18. életévét betöltő természetes személy. (Az alapítvány vezetői, munkatársai és családtagjaik nem vehetnek részt a pályázatban.)

A pályázás feltétele: a pályázati űrlap hiánytalan kitöltése.

Sorsolás: 2019. december 16. 15:00. A sorsolást az alapítvány kuratóriuma tartja. A sorsolás nem nyilvános. A nyertes nevét és lakhelyének városnevét az alapítvány a honlapján (https://perspektivaajovoertalapitvany.hu), valamint Facebook oldalán teszi közzé legkésőbb 2019. december 17. 12:00-ig.

A könyvek átvétele: a nyertesek számára a könyveket 2019. december 17-én postára adjuk ajánlott levélküldeményként.

A pályázat meghirdetése az alábbi honlapokon történik:

– az alapítvány honlapján (https://perspektivaajovoertalapitvany.hu) valamint Facebook oldalán,

– az alapítvány tematikus honlapjain és azok Facebook oldalán: https://altalanossuli.hu/, https://csakszuloknek.hu/, https://pedagogusok-magazinja.hu/,

– valamint pályázati honlapokon.

Adatvédelem:

A pályázat során megadott személyes adatokat harmadik félnek át nem adjuk, azokat csak és kizárólag a pályázat dokumentálása érdekében őrizzük meg. A kifejtős kérdésre adott válaszokat anonim módon felhasználhatjuk, illetve azokból összesítést, statisztikát készíthetünk.

A pályázati űrlap elérése:

https://forms.gle/MZJnX7cenJU7dVYt9

Cikk megosztása

Kapcsolódó cikkek

Hírlevél

Ne maradj le híreinkről, pályázatainkról, programjainkról!
Elfogadom a felhasználási feltételeket

Kövess minket!

csakszuloknek.hu